Adverteer gericht op jouw doelgroep in Google

De juiste boodschap krijgen bij de juiste doelgroep is een uitdaging dat elk bedrijf kent. Met de komst van het online adverteren is deze uitdaging er nog steeds, maar is deze wel makkelijker geworden. Bij online adverteren draait alles om de data en de tools die online beschikbaar zijn juist te gebruiken. Online adverteren kan verschillende vormen aannemen. Zo kan je bijvoorbeeld adverteren op Google of adverteren op sociale media zoals Facebook en LinkedIn. Belangrijk hier is om de juiste kanalen in te zetten voor jouw business. Op die manier kan advertising een grote meerwaarde betekenen!

Op welke manieren kan je online adverteren?

Online adverteren kent op de dag van vandaag vele vormen.

Search ads – Google Ads

Positie 1 in de Google resultaten is zelfden nog een organisch resultaat (=een resultaat waar niet voor betaald werd). De strijd om nummer 1 vind zich tegenwoordig plaats in ‘Search Engine Advertising’, of SEA. Met SEA gaan we advertenties gericht bovenaan de zoekresultaten proberen te plaatsen.  Je kan de betaalde resultaten eenvoudig herkennen aan het groene label wat steeds bij het resultaat staat.
Door middel van een goed zoekwoorden onderzoek gaan we aan de slag om je advertenties zo gericht mogelijk op te bouwen zodat deze enorm dicht bij de zoekopdracht van je bezoeker aanleunt. Deze zullen we dan continu opvolgen en optimaliseren zodat je advertentie steeds nauwkeurig bij jouw doelgroep aanleunt.

 

 

Advertentie in google
Adverteren op youtube Digibri

YouTube ads

Youtube is vandaag het meest bekeken medium waar video’s op bekeken worden. Dagelijks worden er miljoenen video’s bekeken over ontelbaar veel onderwerpen. Dankzij deze veelvuldigheid van Youtube kunnen we gericht adverteren op personen die in jouw doelgroep past.

Social Ads

Social Media wordt dagelijks door miljoenen belgen geraadpleegd. Via advertenties kunnen we zeer gericht adverteren op je doelgroep. Dit kan van man & vrouw gaan tot interesse in een bepaalt thema.  We ondersteunen je graag in:

  • Facebook advertising,
  • sponsored posts op Instagram,
  • LinkedIn advertising

Op zoek naar een Google Ads specialist?

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we een expertise opgebouwd hebben in het opzetten en optimaliseren van Google Ads. We ondersteunen je graag in het

  • uitwerken van jouw advertising strategie,
  • creëren van kwalitatieve advertenties,
  • opvolgen en rapporteren van jouw advertenties.

Wens je advies rond hoe ook jij gericht kan adverteren in Google of andere kanalen? Neem vrijblijvend contact op en bekijken graag verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Interesse in een gesprek?

Of wens je meer informatie rond SEA? Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.


Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Digibri

Je data inzichtelijk maken met Google Data Studio

Snel resultaten raadplegen zonder je te moeten verdiepen in Google Analytics? Visualiseer en combineer alle data die voor jouw belangrijk is in één dashboard.

Lees meer

Weinig zoekverkeer in je resultaten?

Merk je te een beperkt aantal organische bezoekers in je rapporten? We nemen graag een kijkje naar de huidige SEO status van je website en onderteunen je graag.

Lees meer

Gevoel dat je bezoekers niet converteren op je website?

Met je huidige aantal bezoekers meer conversies genereren? We bekijken al je conversiepaden en onderwerpen deze aan onze best-practices & AB-testing.

Lees meer