Website onderhoud

Onderhoud van je WordPress website

Het onderhouden van je website wordt vaak over het hoofd gezien, maar is een van de belangrijkste zaken om je website veilig, spam- & virus-vrij te houden. Het is daarom belangrijk om op regelmatige basis onderhoudsbeurten in te plannen zodat alles weer mooi op orde staat. Je wil er namelijk verzekerd van zijn dat je bezoekers steeds op een veilige en up-to-date website komen.

Update WordPress

Houd je website up-to-date

Een bedrijf runnen betekent honderden zaken tegelijk aan je hoofd. Het is dan ook niet eenvoudig om aan elke taak dezelfde prioriteit en aandacht te besteden. Vaak blijft het up-to-date houden van je website een van die taken die als laatste blijven liggen en vergeten wordt. Jammer, want je website is je online visitekaartje en eerste contact met een potentiële klant. Waarom zou je tijd steken in een mooie winkel, als de website niet op orde en een boeltje is?

Wat zijn de onderhoudskosten van een website?

Website onderhoud en beheer

Als je je website wil laten onderhouden, gaan we eerst kijken naar grootte en inhoud van je website. Op basis hiervan maken we een inschatting van de onderhoudskosten per jaar of per maand. Gemiddeld rekenen we 1 à 2 uur per maand om je website up-to-date te houden. Uiteraard is er steeds de mogelijkheid om ad hoc zaken te laten toevoegen of wijzigen, zoals het aanpassen van teksten op je website of het wijzigen van layout op een pagina. Zo kan jij jezelf kan bezighouden met de belangrijke zaken het uitbreiden van jouw business.

 

Onderhoud van je wordpress website

Interesse om je website te laten onderhouden?

Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan en we maken een transparante prijs voor je op zodat niemand voor verrassingen komt te staan. We staan je bij in:

  • updaten van plugins
  • spam– en virusvrij houden
  • aanpassingen van content/copy
  • layout wijzigen op je website
  • met regelmaat een backup nemen van je website

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact met ons op en we bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.


Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Digibri

Je data inzichtelijk maken met Google Data Studio

Snel resultaten raadplegen zonder je te moeten verdiepen in Google Analytics? Visualiseer en combineer alle data die voor jouw belangrijk is in één dashboard.

Lees meer

Weinig zoekverkeer in je resultaten?

Merk je te een beperkt aantal organische bezoekers in je rapporten? We nemen graag een kijkje naar de huidige SEO status van je website en onderteunen je graag.

Lees meer

Gevoel dat je bezoekers niet converteren op je website?

Met je huidige aantal bezoekers meer conversies genereren? We bekijken al je conversiepaden en onderwerpen deze aan onze best-practices & AB-testing.

Lees meer